ARHIVA B365

Dosar penal pentru maniacul cu acul din tramvaiul 41

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 a fost înregistrat azi, 12.01.2012, un dosar penal în care se efectuează cercetări în legătură cu incidentul petrecut în Bucureşti, în tramvaiul 41. Din primele cercetări a rezultat că în ziua de 5.01.2012, în timp ce se deplasa cu tramvaiul, în zona cartierului Drumul Taberei, partea vătămată (o tânără) a fost înţepată cu un ac de un bărbat, după care acesta a coborât la prima staţie. Totodată, a rezultat că şi alte 5 persoane (de sex feminin) fuseseră anterior victime ale aceluiaşi tip de agresiune”, precizează, joi, Biroul de presă al Ministerului Public. Sursa citată spune că cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii judiciare.

Bărbatul care a înţepat cu un ac şase femei în tramvaiul 41 le-a declarat poliţiştilor că a recurs la acest gest pentru că femeile erau foarte frumoase şi încerca să le atragă atenţia, a declarat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit Dianei Sarca, bărbatul folosea în acest scop un ac de birou.

Bărbatul, de 38 de ani, din Bucureşti, nu are antecedente penale. El are un loc de muncă stabil, fiind funcţionar bancar, a adăugat Sarca.

Agresorul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi riscă până la şapte ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button