Dosar penal deschis după ce un bărbat a murit în incendiul de lângă Biblioteca Centrală Universitară din București

26 iul. 2022
748 Afișari
Dosar penal deschis după ce un bărbat a murit în incendiul de lângă Biblioteca Centrală Universitară din București
Dosar penal deschis după ce un bărbat a murit în incendiul de lângă Biblioteca Centrală Universitară din București | Sursă foto: Captură Antena 3

Un incendiu a avut loc marți în București, într-un canal tehnologic aflat lângă Biblioteca Centrală Universitară din centrul Capitalei. Un muncitor ce se afla în respectivul canal a murit, iar în această cauză a fost deschis un dosar penal.

Dosar penal deschis după incendiul de lângă Biblioteca Centrală Universitară

În urma incendiului ce a avut loc astăzi , 26 iulie 2022, în București, Poliția Capitalei a informat că a fost deschis un dosar penal, conform G4Media.ro.

„După lichidarea incendiului, în interiorul unui canal, a fost descoperit cadavrul unei persoane. Cercetările au fost preluate de Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, anunță Poliția Capitalei.

Ancheta ce se află acum în desfășurare are scopul de a stabilii condițiile exacte în care s-a produs decesul muncitorului aflat în canal.

Un bărbat și-a pierdut viața

Incendiul a avut loc pe Strada C.A. Rosetti, într-un canal tehnologic aflat lângă Biblioteca Centrală Universitară din centrul Capitalei. Bărbatul ce se afla în canalul tehnologic, era un muncitor care lucra la o instalație electrică.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), muncitorul și-a pierdut viața în timpul lucrărilor. Acesta era angajat al unei firme de furnizare a energiei electrice.

Bărbatul ce a murit în urma incendiului avea 50 de ani. Un alt muncitor, în vârstă de 44 de ani, a fost transportat la spital, deoarece acesta a suferit un atac de panică.

Zeci de echipaje de pompieri au acționat la fața locului pentru a stinge incendiul. Intervenția a avut loc lângă clădirea în care se află colecții istorice de carte.

Cookies