ARHIVA B365

DOSAR GALA BUTE. Elena Udrea: „Mă doare în cot de acuzaţia de abuz în serviciu”

DOSAR GALA BUTE. Udrea susţine că vrea să fie judecată în continuare şi să nu fie scutită de acuzaţii. Ea mai spune că acuzaţiile de abuz în serviciu sunt simple artificii pentru a scoate rapid politicienii din joc.

„Eu am trei acuzaţii de luare de mită, pe mine mă doare în cot, personal, dacă aceasta faptă de abuz în serviciu rămâne aşa cum a scris-o doamna Bica în Codul Penal sau nu. Eu, Elena Udrea, nu vreau sa fiu scutită de această acuzaţie în cazul în care CCR o declară neconstituţională, dimpotrivă. Aş vrea să fiu judecată pentru această tâmpenie de acuzaţie în care un ministru care nu are nicio atribuţie, nici în achiziţii, nici în nimic, care n-are nicio semnătură într-o speţă este singurul acuzat de abuz în serviciu”, a declarat Elena Udrea într-o intervenţie telefonică la România TV.

Elena Udrea, audiată în DOSARUL GALA BUTE. Fostul ministru a plâns în sala de judecată 

DOSAR GALA BUTE. Elena Udrea a fost audiată pe 26 aprilie la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Gala Bute, în care este acuzată de procurorii DNA de luare de mită şi abuz în serviciu. În timpul şedinţei de judecată, Elena Udrea a izbucnit în plâns. Detalii, aici. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button