Doru Antonesei, fost “Divertis”, s-a desparțit de cineva bun și drag. La ceasul de adio i-a spus așa: “Nici nu mă strângeai, nici nu lăsai nimic să se bălăngăne”

07 aug. 2021
1941 Afișari
Doru Antonesei, fost “Divertis”, s-a desparțit de cineva bun și drag. La ceasul de adio i-a spus așa: “Nici nu mă strângeai, nici nu lăsai nimic să se bălăngăne”
Doru Antonesei, fost “Divertis”, s-a desparțit de cineva bun și drag. La ceasul de adio i-a spus așa: “Nici nu mă strângeai, nici nu lăsai nimic să se bălăngăne” sursa foto: shop.piera.ro boxer baie dakar

Ce preferați: șort, boxeri sau slip? Să fie oare slipul doar un chilot din elastan care se adaptează părților intime? Un chilot indecent? Până în 1989 toți muncitorii își purtau cu demnitate slipul proletar fabricat în România socialistă. Chiar și Nea Nicu își acoperea podoaba cu slipi, la Neptun, lânga frumoasa lui care poza în costum de baie deux-pieces. Libertatea a adus cu ea și șorturile lunguțe, care acoperă minunile omenești. La despărțirea de slipul său bătrân, Doru Antonesei fost “Divertis”, actual “Distractis” a postat pe facebok un mesaj impresionant. Suntem alături de domnia sa în greaua pierdere. Detalii, mai jos.

Lăcrimioara învețăcelului la moartea jlipilor”

Doru Antonesei: “Lăcrimioara învețăcelului la moartea jlipilor. Parcă ieri te-am văzut nou-nouț prima dată, Jolidoane ! Aveai culoarea cerului senin de vară, și imediat ce te-am tras pe mine am știut că tu ești acela. Nici nu mă strângeai, nici nu lăsai nimic să se bălăngăne ! Am fost împreună în Antalya, Siracuza, Bodrum, Cinque Terre, Calella de Palafrugell, Nafplio, Halkidiki, Rhodos, Creta, Santorini. Am fost nevoit să te trădez cu alți slipi, dar tu nu te-ai supărat. Tu știai că nu suport să stau cu chiloții uzi pe mine. Acum, după 25 de ani în care m-ai servit cu credință, țesătura ta bătrână a crăpat. Rămas bun, Jolidoane! Drum lin spre piscina Raiului slipilor unde vei acoperi sexul îngerilor! Drum bun în Groapa Glina!”.

sortul, lui, doru, antonesei
Fotografie publicata de Doru Antonesei pe facebook. „Tu știai că nu suport să stau cu chiloții uzi pe mine. Acum, după 25 de ani în care m-ai servit cu credință, țesătura ta bătrână a crăpat”.

Doru Antonesei, făcut ca să râdă cu noi

Doru Antonesei a făcut parte din Grupul Divertis, fondat în anul 1981 de Toni Grecu, Doru Antonesei și Florin Constantin. Ulterior, li s-au alăturat Ioan Gyury Pascu, Cătălin Mireuta, Ghighi Bejan, Doru Pircalanau, Cristian Gretcu, Ioan T. Morar, Silviu Petcu și alții.

barbat, in, boxeri, modelatori
Boxeri modelatori, o invenție pentru barbatii care stiu ce vor de la viață. Sursa foto magazin de boxeri modelatori.

Boxerii, un compromis între șort și slip

Ați suferit vreodată când o veche haină, foarte dragă, și-a dat sfârșitul obștesc? Darmite la moartea unui slip, orice om ar trebuie să reflecteze asupra trecerii timpului/fragilitatea vieții/zădărnicia obiectelor. O dată cu slipul, boxerii sau șortul, se duc și amintirile noastre, din ei mai rămân doar amintirile fixate în palide fotografii de vacanță. Slipii care au călătorit peste tot în lume, slipii care ne-au apărat de rechini în larg, slipii pe care-i purtam când mâncăm porumb fiert la Mamaia. Unde s-au dus toate? O tempora, o tempora, o mores! Slipul face pe om, chiar dacă este catalogat a fi doar un chilot trist și impudic.

barbat, la, mare, in, slipi
Slipul il face pe om. Sursa, Slip clasic de baie Uranus.
Suntem alături de domnul Doru Antonesei în greaua sa pierdere

Cu profundă durere în suflet, am aflat de despărțirea domnului Doru Antonesei de slipul cel drag, de pierderea sa irepetabilă. Coroane de flori vom trimite la Glina, acatiste de pomenire vom da la toate bisericile de pe Litoral, coronițe făcute din scoici vom purta timp de 40 de zile. Regrete eterne, adio slipi azurii care i-ați făcut stapânului vostru verile frumoase. Sperăm că va veți reâncarna în alți slipi perfecți, noi, tineri, cu chef de ducă, obraznici, cutezători. Așteptăm să va întoarceți sub altă formă, nu veți fi uitați niciodată. Ne lipsiți.

 

Cookies