Dorina Lazăr revine la conducerea Teatrului Odeon. Nicușor Dan a semnat dispoziția

01 apr. 2021
494 Afișari
Dorina Lazăr revine la conducerea Teatrului Odeon. Nicușor Dan a semnat dispoziția

Nicușor Dan a semnat dispoziția prin care Dorina Lazăr revine la conducerea Teatrului Odeon, funcție din care fusese demisă în 2017.

Nicuşor Dan a anunţat că a semnat miercuri dispoziţia prin care Dorina Lazăr revine la conducerea Teatrului Odeon, aflat în subordinea Primărie Capitalei.

Primarul general a precizat că aceasta a fost demisă abuziv din funcţie, în 2017, iar anul trecut a câştigat procesul cu PMB pe această speţă.

Dorina Lazăr revine la conducerea Teatrului Odeon

„Am semnat ieri dispoziţia privind reintegrarea doamnei Dorina Lazăr pe postul de manager al Teatrului Odeon, aflat în subordinea Primăriei Capitalei. Dorina Lazăr a fost demisă abuziv din această funcţie în 2017, iar anul trecut a câştigat procesul cu primăria pe această speţă. În ciuda deciziei definitive a instanţei, fosta conducere a PMB n-a făcut nimic pentru a pune în aplicare hotărârea judecătorească, lucrurile trenând excesiv. Am vorbit astăzi la telefon cu Dorina Lazăr şi m-am bucurat să-i pot da vestea bună pe care o aştepta de atâta vreme: începând de azi, este din nou managerul Teatrului Odeon. Îi doresc mult succes!”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook.

Primăria Municipiului Bucureşti anunţa în august 2017 încetarea contractului de management la Teatrul Odeon în cazul Dorinei Lazăr „ca urmare a nerespectării clauzelor contractuale”.

Potrivit PMB, măsura a fost luată în baza raportului Corpului de control al primarului general, care a vizat, printre altele, „verificarea aspectelor organizatorice, financiare şi respectarea legalităţii privind încheierea şi derularea contractelor comerciale”, scrie Digi24.

Cookies