ARHIVA B365

Dorin Cocoş şi Pinalti împart celula cu Sile Cămătaru. Cu cine stă Alina Bica

Zeci de persoane încarcerate în Arestul Poliţiei Capitalei, printre care numeroase „vedete”, riscă să se îmbolnăvească de tuberculoză, deoarece trei deţinuţi suferă de această boală uşor transmisibilă, scrie libertatea.ro

Afaceristul Dorin Cocoş, fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, fostul ministru al comunicaţiilor, Gabriel Sandu, cercetaţi în dosarul Microsoft, şi fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, se află printre persoanele încarcerate în Arestul Poliţiei Capitalei.

Toţi cei arestaţi sunt în pericol pentru că Arestul nu dispune de spaţii de vizită suplimentare şi special amenajate, astfel că cei trei bolnavi de TBC primesc vizite şi pachete în aceleaşi incinte ca şi restul arestaţilor.

Omul de afaceri Dorin Cocoş şi Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, împart aceeaşi celulă cu interlopul Sile Cămătaru, pe numele real Vasile Balint.

Pe de altă parte, fostul ministru al comunicaţiilor, Gabriel Sandu, stă în aceeaşi celulă cu Mădălin Dumitru, fost director al Direcţiei de Infrastructură din Primăria Capitalei, iar fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, este cazată cu două femei acuzate de infracţiuni economice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button