ARHIVA B365

Dorin Cocoș a leșinat în arest

Dorin Cocoş a leşinat, joi seară, în Arestul Poliţiei Capitalei. Fostul soţ al Elenei Udrea, arestat preventiv în dosarul ANRP 2, a căzut din picioare şi s-a lovit de podea, fiind nevoie de îngrijiri medicale. Asistentul de la cabinetul medical din Arestul Central a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor, iar ulterior a intervenit şi medicul, scrie romaniatv.net.

După ce a fost stabilizat, s-a luat decizia ca Dorin Cocoş să nu fie transportat la spital, dar dacă starea sa de sănătate se va înrăutăţi, este posibil să fie transferat la Penitenciarul Rahova sau la Jilava, unde există spital şi poate beneficia de asistenţă medicală.

Dorin Cocoş află vineri dacă rămâne în arest preventiv, magistraţii de la Înalta Curte urmând să judece recursul său privind prelungirea măsurii. Dorin şi Alin Cocoş au contestat prelungirea arestului în dosarul Retrocedărilor ilegale, iar procesul se judecă vineri la Înalta Curte‎. Alături de ei sunt şi Alina Bica, dar şi fostul ei consilier, Ionuţ Mihăilescu. Singurul care este cercetat în libertate din acest lot este Adriean Videanu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button