ȘTIRI

Dorin Cocoş a făcut un nou denunţ la DNA, în dosarul ANRP

După denunţul privind banii negri din dosarul Microsoft, despre care spune că au intrat în conturile PDL şi în campaniile electorale din 2009 şi despre care Elena Udrea avea cunoştinţă, omul de afaceri îi denunţă acum şi pe toţi cei cu care a împărţit bani în dosarul ANRP, informează rtv.net.

Centrul de comandă era chiar biroul din hotelul pe care îl au şi astăzi Elena Udrea şi Dorin Cocoş. Gheorghe Stelian mergea des acolo ca să ducă banii. Fostul soţ al Elenei Udrea mărturiseşte o şpagă cu 2 milioane de euro mai mică decât cea despre care vorbeşte Stelian Gheorghe în denunţul său. Dar povesteşte cu lux de amănunte cum se împărţeau banii.

În total, vorbim de parcursul a aproape 13 milioane de euro care puneau în mişcare lucrurile la ARNP. Crinuţa Dumitrean, spre exemplu, a primit 1,8 milioane de euro pentru două dosare diferite, banii ajungând la ea într-o mapă, transportată de şofer.

Sergiu Diacomatu şi Dragoş Bogdan, adjunct al şefului Fiscului la acea vreme, veneau să-şi ia banii singuri din biroul lui Dorin Cocoş. La Diacomatu au ajuns în total, pe aceste afaceri, 7,5 milioane de euro. Dragoş Bogdan lua 800.000 de euro. Cocoş nu a omis să spună şi ce bani rămâneau la el din aceste şpăgi: 2,7 milioane de euro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button