ARHIVA B365

Dorin Cioabă cere ajutor de la stat pentru plata spitalizării tatălui în Turcia. Factura: 350.000 $

Dorin Cioabă spune că unitatea medicală a emis o factură de 350.000 de dolari pentru spitalizare şi operaţie, sumă pe care el şi familia lui nu o poate acoperi, potrivit Ştirile ProTV.

Fiul lui Florin Cioabă a mai spus că nu poate ridica trupul tatălui său de la morga spitalului decât atunci când factura va fi plătită.

Florin Cioabă, autointitulatul rege al tiganilor a murit sâmbată, în urma unui stop cardio-respirator.

Dorin Cioabă a declarat că ar fi vrut să aducă în ţară trupul lui Florin Cioabă în cursul zilei de luni, transportul urmând să fie făcut cu un avion privat.

Rudele lui Cioabă aflate la spitalul din Antalya au contactat deja o firmă locală de servicii funerare, care ar urma să se ocupe inclusiv de documentele necesare şi de asigurarea transportului până la reşedinţa din Sibiu a „regelui” romilor.

O parte a rudelor lui Florin Cioabă se vor întoarce duminică în ţară, tot cu avionul, în vederea pregătirilor pentru înmormântare.

În demersurile pentru repatrierea lui Florin Cioabă se implică şi personalul din Ambasada României la Ankara şi din Departamentul Afaceri Consulare din Centrala MAE de la Bucureşti, la solicitarea de asistenţă venită din partea membrilor familiei.

Florin Cioabă a suferit un preinfarct, luni după-amiază, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, Turcia, fiind în stare gravă timp de mai multe zile.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button