Dorian Popa, trimis în judecată, după ce anul trecut a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise

04 iun. 2024
898 afișări
Dorian Popa, trimis în judecată, după ce anul trecut a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise
Dorian Popa, trimis în judecată, după ce anul trecut a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Sursa foto: Facebook/ Dorian Popa

Dorian Popa a fost trimis în judecată, după ce anul trecut a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Cornetu.

Dorian Popa a fost trimis în judecată

Dorian Popa, artist și influencer, a fost trimis în judecată, după ce în octombrie 2023 a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise.

Cântărețul ar fi condus îmbrăcat în lenjerie intimă și halat, în momentul în care a fost oprit de polițiști din Ilfov.

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a transmis atunci că, la data de 27 octombrie, la 21:15, un echipaj de la Rutieră a oprit în trafic, la doi pași de București, în localitatea Domnești (acolo unde locuiește artistul), un bărbat care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive:

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Prima dată, influencerul a spus că participase la o petrecere la care ar fi stat lângă alte persoane care au fumat canabis. Practic, a declarat că ar fi fumat pasiv.

Artistul a rămas imediat fără permisul de conducere și, mai apoi, analiza toxicologică a ieșit pozitivă la consumul de canabis.

La sfârșitul anului 2023, într-un podcast, Dorian Popa și-a asumat greșeala și a spus că regretă faptul că a consumat droguri:

Pot să spun cu tărie în suflet, fără să am niciun gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui (denumirea în jargon a țigării cu canabis, n.red.) de aici încolo cât voi mai trăi. Și dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât m-a ars până acum, a declarat Dorian Popa, potrivit G4Media.

Acum, procesul artistului este în fază de cameră preliminară, acolo unde se analizează probele depuse la dosar de anchetatori. Dacă artistul va fi găsit vinovat, riscă până la 5 ani de închisoare sau amendă și anularea permisului.

Cookies