Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID 19: „Cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către normalitate” [VIDEO]

23 apr. 2021
95 Afișari
Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID 19: „Cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către normalitate” [VIDEO]

Dorian Popa se alătură listei de celebrități autohtone care au decis să se vaccineze împotriva noului coronavirus și să publice pe rețelele de social media acest lucru, pentru a contribui la promovarea imunizării prin vaccinare în rândul populației. Influencerul a optat pentru vaccinul produs de Pfizer/BioNTech.

Dorian Popa, cunoscut actor, vlogger, cântăreț și influencer s-a vaccinat anti-COVID 19, moment care nu a trecut neobservat de pagina de Facebook RO Vaccinare, care este administrată de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV). În videoclipul realizat imediat după vaccinare, Dorian Popa a explicat că a decis să se imunizeze pentru propria sănătate, dar și pentru a ajuta ca lumea să ajungă cât mai repede la normalitate. Pentru a se asigura că mesajul pe care dorește să îl transmită prin vaccinare ajunge la cât mai mulți fani de-ai săi, Popa a repostat momentul imunizării și pe profilul său de Instagram.

Artistul a recunoscut faptul că a avut emoții înainte de vaccinare

„M-au luat emoțiile. Astăzi sunt la clinică și mă voi vaccina. O să completez toate actele pe care trebuie să le completez. O să vedeți și cum fac vaccinul, dar o să mă vedeți pe mine, pentru că trebuie să respectăm cu rigurozitate regulamentul. Suntem pregătiți să mergem către o lume mai bună, la normalitate. Este normal să am emoții, pentru că e un pas important în viața mea. Trebuie să recunosc, atunci când am plecat în Africa am făcut 5 vaccinuri, iar înainte de Asia am făcut alte patru vaccinuri”, a explicat Popa.

„Am vrut doar să vedeți ce am ales să fac eu cu viața mea”, spune Dorian Popa

„Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă, ca să spun așa…. Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aș vrea să fac și acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile să meargă mai repede… De ce să amânăm?”, este mesajul lui Dorin Popa.

Artistul a subliniat și faptul că a filmat procedura doar pentru a-și informa urmăritorii cu privire la decizia sa, nu pentru a influența în vreun fel decizia pe care o iau alte persoane. „Nu încerc, sub nicio formă, să vă induc sau să spun ce să faceți cu corpurile voastre… Însă, îmi doresc să fiu la fel de sincer ca și până acum cu voi, în ceea ce privește viața mea!

Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă. Nu am nicio garanție. Îmi doresc să cred că medicina a evoluat atât de mult, încât vom rezolva și această problemă.

Sper ca cei care mă susțin și îmi sunt alături să îmi respecte alegerea chiar dacă nu o înțeleg neapărat! Vă pup, vă iubesc, hai înapoi viață normală. Dumnezeu să fie cu noi!”, a declarat acesta la scurt timp după imunizare.

 

Cookies