Dorian Popa face și în weekendul ăsta coadă la shaorma gratis în București. Artistul lansează, azi, shaorma „Hâtz” și inaugurează un nou restaurant al unui faimos fast-food

23 sept. 2022
6200 Afișari
Dorian Popa face și în weekendul ăsta coadă la shaorma gratis în București. Artistul lansează, azi, shaorma „Hâtz” și inaugurează un nou restaurant al unui faimos fast-food
Dorian Popa face și în weekendul ăsta coadă la shaorma gratis în București. Artistul lansează, azi, shaorma „Hâtz” și inaugurează un nou restaurant al unui faimos fast-food. Sursa foto: Facebook/ Shaormeria Băneasa

Dorian Popa a anunțat că oferă shaorma gratis în București și în acest sfârșit de săptămână, iar fanii cu siguranță vor aștepta la coadă, așa cum au făcut-o și săptămâna trecută. Artistul își lansează propriul sortiment de shaorma „Hâtz” și inaugurează o nouă locație a unui fast-food cunoscut.

Dorian Popa face coadă la shaorma gratis în București

„Hâtz, Johnule” (cum ar spune artistul), Dorian Popa a făcut anunțul. Vineri, ora 12:00, le dă întălnire bucureștenilor la coadă la shaorma gratis, cu ocazia deschiderii unei noi locații a unui faimos fast-food:

„Foarte mulți dintre voi mă întreabă dacă vom continua campania cu shaorma gratis, răspunsul este DA. Vineri ne vedem la Pucheni, Sălaj (Rahova), de la ora 12. Plus că lansăm shaorma Hâtz, așa că fiți acolo.”

Fast-foodul din București anunță, prin intermediul unei postări pe Facebook, ce anume conține sortimentul de shaorma Hâtz, creat în colaborare cu artistul:

„Carne suculentă și aromată, asociată cu toate ingredientele preferate ale lui Dorian, ținute strâns în brațe de o lipie aurie și pufoasă, blând mângâiată de curcuma”.

Shaorma lui Dorian Popa va fi disponibilă vreme de 3 zile, doar în locația din Pucheni nr. 153-157, Sectorul 5:

„Doar weekendul acesta, de vineri până duminică, 23, 24 și 25 septembrie”.

Coadă pentru shaorma gratuită, weekendul trecut

Weekendul trecut, bucureștenii s-au strâns în număr foarte mare la deschiderea unei noi locații a unui fast-food din Capitală, dar și pentru că Dorian Popa anunțase înainte că o să fie prezent acolo și o să ofere shaorma gratuită.

Sute de persoane s-au așezat la coadă încă înainte de ora 11:00.

Artistul anunțase că o să ofere aproximativ 3000 de shaorma, iar fanii l-au așteptat. Mulți dintre ei au venit la locația din Sectorul 2 special pentru întâlnirea cu Dorian Popa, iar acesta i-a salutat și îmbrățișat pe oameni.

Cookies