Dorian Concept Live / Minus / Polochord

de:
27 sept. 2011
1 Afișari
Dorian Concept Live / Minus / Polochord

Maschine, energizata bine de Red Bull, continua seria de expuneri live a exploratorilor sunetului contemporan cu wunderkid-ul austriac Dorian Concept.

Cunoscut ca autor al piesei definitorii a anului 2009, Trilingual Dance Sexperience, o rabufnire colosala de ce are mai bun techno-ul, hip-hop-ul, garage-ul si wonky-ul, Dorian este un artist al bass-ului hiperactiv care copleseste ascultatorul. Descoperit dupa o sesiune Red Bull Academy de catre DJ-ul Benji B de la BBC, muzica austriacului a atras nenumarate aprecieri din partea blogurilor de muzica electronica si a publicului, care au raspuns pozitiv la senzationalul amalgam de future jazz, electronica abstracta si beat-uri devastatoare. Pe langa EP-uri scoase la label-uri consacrate (Ninja Tune), Dorian are un album la activ, When Planets Collide, un experiment fascinant de la un capat la celalalt prin sound-ul sau complex si bombastic cu aspiratii cosmice.

Dorian Concept si-a facut un nume folosind beat bonanza-uri forward-thinking in toata lumea, aducandu-si abilitatile de productie exemplare pe scena cu Ableton si tastatura sa de incredere KORG. Cu numeroase 12„s pe Nod Navigators si Affine Records de la Viena, un album intreg pe Kindred Spirits si un viitor EP pe Ninja Tune, mix-ul lui Dorian de sticky funk si schimbari coplesitoare de acorduri pun capac hip hop-ului si jazz-ului, experimental electronica si virtuozitatii clasice deopotriva, verifica-i piesa “Trilingual Dance Sexperience” pentru a te convinge.

Minus

Polochord

Arapaima – début

Visuals: Dreamrec

http://vimeo.com/dreamrec/videos

Intrare: 20 lei pana la 00:00 / 30 lei dupa 00:00

Cookies