Dorel Stoica, implicat într-un accident rutier. Fotbalistul a urcat bean la volan

de:
13 aug. 2014
0 Afișari
Dorel Stoica, implicat într-un accident rutier. Fotbalistul a urcat bean la volan

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, şoferul unui autoturism a suferit răni uşoare, fiind transportat la spital, după ce a fost implicat, marţi, într-un accident rutier pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj din judeţul Timiş, informează Mediafax.ro.

„În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit răni uşoare, fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Întrucât acesta emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-a solicitat să se supună recoltării probelor biologice, acesta refuzând”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, şoferul a intrat într-un sens giratoriu unde a pierdut controlul volanului, ieşind în afara părţii carosabile.

Conform poliţiştilor, şoferul este Dorel Stoica, acesta aflându-se la volanul unui autoturism marca Audi Q7.

Convocat de patru ori la naţională, Dorel Stoica, 35 de ani, a evoluat, printre altele, la echipele Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi CS Turnu Severin. Ultima dată a jucat la FC Universitatea Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu. În prezent, el este fără angajament.

Cookies