Dorel există și-n Suceava, nu doar în București. Un șofer de microbuz a plecat să-și cumpere de mâncare, dar a uitat călătorii în mașină, cu ușile închise

11 ian. 2023
334 Afișari
Dorel există și-n Suceava, nu doar în București. Un șofer de microbuz a plecat să-și cumpere de mâncare, dar a uitat călătorii în mașină, cu ușile închise
Dorel există și-n Suceava, nu doar în București. Un șofer de microbuz a plecat să-și cumpere de mâncare, dar a uitat călătorii în mașină, cu ușile închise | Foto Simbol: Agerpres

Șoferul unui microbuz din Suceava a uitat călătorii în mijlocul de transport, cu ușile închise, și a plecat să își cumpere ceva de mâncare. Oamenii au stat blocați în microbuz vreme de 10 minute.

Un șofer de microbuz a plecat să-și cumpere de mâncare, dar a uitat călătorii în mașină, cu ușile închise

Întâmplarea nu a avut loc în București, ci în Suceava, în stația Orizont aflată în cartierul Burdujeni. Microbuzul aflat pe linia 22 a ajuns în stație însă călătorii nu au fost lăsați să coboare, transmite Monitorul de Suceava.

Șoferul de pe o linie secundară TPL a lăsat mai mulți călători blocați în mijlocul de transport în comun. Bărbatul a oprit în stația de autobuz, iar mai apoi a plecat să își cumpere ceva de mâncare.

În timp ce oamenii așteptau neputincioși în mijlocul de transport, cu ușile închise, șoferul Dorel C. se plimba pe la chioșcurile din zonă.

Ne-a lăsat aproximativ 10 minute în autobuz. Am ajuns în stație la 15.33 și la 15.42 a revenit și a deschis ușile. Nu am pățit așa ceva niciodată. Am bătut în geam, să ne audă cineva, să îl anunțe că suntem acolo, dar nimic.

Am sunat pe numerele de telefon de la TPL, nu a răspuns nimeni. Mai era o femeie care se grăbea să ia copilul de la grădiniță. Asta e bătaie de joc. Așa cum bătaie de joc este și cum au schimbat traseele microbuzelor, de ajung doar până la Orizont”, a spus tânărul care a filmat cele petrecute.

Conducerea TPL a anunțat că șoferul va fi sancționat disciplinar

Conducerea TPL Suceava a fost informată despre acest incident și a verificat reclamația făcută de călători. De asemenea, au fost verificate și camerele video din interiorul microbuzului. Astfel, cele transmise de oameni au fost confirmate.

Gabriel Petruc, directorul TPL  a transmis că șoferul urmează să fie sancționat disciplinar prin micșorarea salariului. De asemenea, conducerea a transmis că la momentul expirării contractului de muncă al șoferului, acesta nu va mai fi prelungit.

Cookies