FIT CITY

Donație MASIVĂ a parlamentarilor PSD către o maternitate din Capitală! Anunțul Gabrielei Firea

„Donatie de 15.000 de măști de protecție KN95 și 10.000 de măști chirurgicale, pentru marernitatile din Capitala. Imaginile sunt surprinse la Maternitatea Dr. Panait Sarbu (Giulesti) din Bucuresti – una dintre cele mai bune din tara -, unde anual se nasc aproape 4 000 de copii.

Le multumesc foarte mult colegilor social-democrati care au facut aceasta donatie importanta si atat de folositoare in aceste vremuri de pandemie.

Colegii parlamentari au fost reprezentați de senatoarea Roxana Natalia Paturca și deputații Beatrice Tudor, Alfred Simonis (lider de grup) și Petre Florin Manole.

Parlamentarii social-democrati au donat jumatate din indemnizația lunară, fonduri din care s-au achiziționat astfel de produse de protectie pentru spitalele Primăriei Capitalei.

Iată că știm în continuare să fim generoși în momente dificile, cum este cel generat de pandemia Covid-19.

Este un gest de solidaritate pentru care le mulțumesc în numele tuturor viitorilor beneficiari.

Restul de 13.500 de măști KN95 vor fi distribuite în zilele următoare în unitățile medicale din subordinea PMB, cu precădere către maternitățile Spitalului Clinic „Dr. I. Cantacuzino”, a Spitalului Clinic „Nicolae Malaxa” și a Spitalului „Filantropia”, arată Gabriela Firea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button