„Domnu’ cu Logan, v-am lăsat frumos în geam!” Bilețel „de dragoste”, într-o parcare din București, unde un șofer a nesocotit împărțirea locurilor

05 iun. 2024
11861 afișări
"Domnu' cu Logan, v-am lăsat frumos în geam!" Bilețel "de dragoste", într-o parcare din București unde un șofer a nesocotit împărțirea locurilor | Foto simbol; sursa foto: Agerpres

«”Bilețel în parbriz”, scrisori de dragoste de prin parcare» ar putea fi oricând o culegere de texte ba amuzante, ba enervate oarecum, ba pline ochi de năduf, care descriu situațiile conflictuale din rutina zilnică a parcărilor de reședințe (sau nu) din București.

Cele mai multe astfel de bilețele sunt lăsate în parbrizele mașinilor ai căror șoferi au ignorat că se află în situația „parcare de reședință”.

Și, dintre toate scenariile, cel mai enervant e când cineva parchează „pe locul tău” și pleacă fără să lase, undeva la vedere, un bilețel cu numărul de telefon.

O astfel de situație e semnalată de o bucureșteancă în comunitatea „Ai parcat ca un bou București”.

Acest „bilețel de dragoste” –  lăsat într-o parcare din București și scris cu litere de tipar – e cam plin de supărare. Sună așa:

Bună seara! Sunt două motive întemeiate pentru care acela care ocupă un loc de parcare fără să lase un contact în geam. 1. Nu știe să scrie. 2. Este o persoană nesimțită. La tine care e motivul?

„Domnu’ cu Logan, v-am lăsat frumos în geam!” Bilețel „de dragoste”, într-o parcare din București unde un șofer a nesocotit împărțirea locurilor

„Parcarea în București”, unul dintre marile necazuri ale orașului

În București, situația cu parcarea și cu locurile de parcare este o poveste fără sfârșit. Practic, nu prea pot fi locuri de parcare pentru toată lumea, pentru că nu prea ajunge orașul la atâtea mașini.

În ultimii 10 ani, numărul mașinilor înmatriculate în București a crescut cu circa 30%. Dacă acum un deceniu erau undeva pe la 1.130.000 de mașini, acum sunt peste 1.530.000.

Numărul de mașini a crescut, nu și cel al parcărilor de reședință, asta în condițiile în care s-a construit enorm în oraș.

Poate vrei să citești și:

Cookies