Dom’ Patron de Capitală: Fluffy, un superb motan din București. Își caută o familie de oameni care să-l iubească și să nu-l mai abandoneze

08 apr. 2024
26664 afișări
Dom' Patron de Capitală: Fluffy, un superb motan din București. Își caută o familie de oameni care să-l iubească și să nu-l mai abandoneze
Dom' Patron de Capitală: Fluffy, un superb motan din București. Își caută o familie de oameni care să-l iubească și să nu-l mai abandoneze. Sursa foto: Ioana A/ Oferte/Cereri de adoptie pentru pisici

Distinsul motan Fluffy din București își caută un nou cămin. În floarea vărstei, aproximativ trei ani, își dorește o viață bună, liniștită, atenție, jucării, pliculețe cu mâncărică umedă și, dacă nu cere prea mult, un „umil” aranjament la înălțime, comfortabil cu vedere la geam pentru a se bucura în voie de trilul vrăbiuțelor.

Fluffy, un distins motan din București. Are o poveste tristă

Povestea sa începe alături de o familie care din diverse motive, motive de neînțeles pentru sărmanul motan, l-au abandonat în repetate rânduri: în câmp, lângă pădure. Fluffy a dat dovadă de o perseverență uimitoare, întorcându-se acasă de fiecare dată. Ce caracter…ce motan!

În următorul capitol, Fluffy a fost preluat de un adăpost local. Trist, însă cu speranță în suflet, așteaptă să fie observat de cineva. Momentan povestea stagnează în acest punct, următoarea mișcare este în mâinile celui/celei care dorește să-i ofere viața pe care o merită.

Sursa foto: Ioana A/ Oferte/Cereri de adoptie pentru pisici
Sursa foto: Ioana A/ Oferte/Cereri de adoptie pentru pisici

CV-ul motanului cu ochi de smarald

Fluffy vine bine pregătit în întâmpinarea posibililior „angajatori” cu următoarele calități:

  • sterilizat,
  • deparazitat,
  • vaccinat,
  • liniștit, foarte blând cu oamenii,
  • se înțelege cu alte pisici,
  • folosește litiera cu mare îndemânare.
Ocupat cu peripețiile din viața sa, Fluffy nu a avut timp să-și facă un test genetic. Însă, pare a fi un motan din rasa Maine Coon sau cel puțin așa se indentifică el.
Maine Coon este cea mai mare dintre toate rasele de pisici, este o pisică de familie grozavă, este sociabilă, atașată, foarte activă și curioasă. Aceste pisici sunt recunoscute pentru sunetul încântător pe care îl scot, asemănător unui ciripit.
Ca rase similare cu Maine Coon sunt Norvegiana de Pădure, Siberiana de Pădure și Ragdoll. Așadar, până motanul nu își găsește timp să facă acele teste genetice, nu se va cunoaște cu adevărat originea lui. Oricum, e clar că nu este ponei sau vreun ogar, ci un motan care așteaptă să fie băgat în seamă.
Dacă doriți să-l adoptați pe Fluffy, motanul cu ochi de smarald din București, găsiți mai multe detalii AICI.
Sursa foto: Ioana A/ Oferte/Cereri de adoptie pentru pisici
Sursa foto: Ioana A/ Oferte/Cereri de adoptie pentru pisici
Te-ar mai putea interesa și: FOTO | Petrecerea veverițelor în copacii de pe Pajiștea Petricani. Roșcatele, în câteva imagini adorabile
Cookies