DOLIU în muzica românească: Un cântăreţ cunoscut S-A SINUCIS aruncându-se în faţa trenului

de:
09 mart. 2015
DOLIU în muzica românească: Un cântăreţ cunoscut S-A SINUCIS aruncându-se în faţa trenului

Cântăreţul ieşean s-a aruncat în jurul orei 22.30, în zona Canta, în faţa trenului ce circula pe ruta Iaşi – Truşeşti, potrivit ziarulevenimentul.ro. Potrivit apropiaţilor, în ultima perioadă era tot mai abătut. Apropiaţii tânărului artist şi-au exprimat regretele prin mesaje postate pe reţeaua de socializare.

Tony Ray este producătorul unor hituri ca Gheisha sau Habibi cu care a depăşit granițele țării. „Chica Loca” – în colaborare cu Gianna – este cel mai recent single al său și a prins foarte bine în Israel, Bulgaria, Serbia, Turcia și Spania. Piesa a adunat peste 10 milioane de vizualizări pe youtube, iar publicul a decis: „Chica Loca” este hit. Succesul piesei i-a adus artistului Tony Ray concerte în numeroase țări și mulți fani, hitu-ul său strângând peste 10 milioane de vizualizări pe youtube.

Tony Ray este un muzician născut la Iași, iar de mic a început lecțiile de muzică, primul său instrument fiind vioara. A început apoi cursurile Universității George Enescu din Iași în compoziție muzicală și muzicologie. Din 2004 a colaborat cu United Media Music unde a compus și produs pentru numeroși artiști precum Lavinia, Anda Adam, Andra sau Double D. În 2008 a colaborat pentru producția albumului „Viața merge mai departe”, a lui Adrian Rusu, și tot atunci a lucrat și cu Costi Ioniță la piesa „Can You Forgive”, care a intrat în finala Eurovision 2009.