Doi tineri, găsiți zgribuliți pe o bancă din București în miez de noapte: „O situație care ar fi putut avea un final tragic” VIDEO

09 mart. 2021
343 Afișari
Doi tineri, găsiți zgribuliți pe o bancă din București în miez de noapte: „O situație care ar fi putut avea un final tragic” VIDEO

Doi tineri au fost găsiți înghețați pe o bancă din București azi-noapte. Norocul celor doi a fost faptul că în zonă se aflau mai mulți jandarmi care i-au observat și i-au ajutat să se trezească și să se încălzească. La fața locului a ajuns și un echipaj medical.

Jandarmeria Română a transmis într-o postare pe Facebook faptul că doi tineri au fost găsiți de jandarmi, în miez de noapte, înghețați pe o bancă situată pe un bulevard din București.

Anunțul Jandarmeriei: „Orele petrecute în frig i-ar fi putut aduce pe cei doi în șoc hipotermic”

„Erau îmbrăcați sumar, dar îngrijit. Păreau a dormi. Jandarmii au mers lângă ei și au încercat să îi trezească, pentru a afla ce se întâmplă cu ei. Însă tinerii nu au avut nicio reacție. Tremurau. Era clar că orele petrecute în frig i-ar fi putut aduce pe cei doi în șoc hipotermic.

Colegii noștri le-au verificat semnele vitale și au cerut de urgență sprijinul unui echipaj medical, încercând, până la sosirea acestuia, să încălzească trupurile înghețate”, potrivit sursei citate.

Tinerii au început să își revină după ce echipajul medical sosit la fața locului le-a acordat îngrijiri.

„Băiatul, 23 de ani, fata doar 21. Nu știm ce îi adusese în starea de șoc. Nu erau foarte coerenți, însă informațiile pe care au reușit să le obțină i-au ajutat pe colegii noștri să contacteze părinții, care, evident, erau îngrijorați”, mai transmite Jandarmeria Română.

„O situație care ar fi putut avea un final tragic, din cauza unor alegeri nefericite. E nevoie de răbdare, tact și comunicare permanentă care să ajute tinerii să înțeleagă care este, de fapt, adevăratul sens al libertății”, mai arată sursa citată.

Momentan nu au fost făcute mai multe precizări referitoare la modul în care au ajuns cei doi tineri îmbrăcați sumar să petreacă ore în șir pe bancă.

Cookies