Doi tineri fac afaceri de 2 milioane euro oferindu-le corporatiştilor acces la 200 de săli de sport

de:
31 mai 2015
1 Afișari
Doi tineri fac afaceri de 2 milioane euro oferindu-le corporatiştilor acces la 200 de săli de sport

Cei doi tineri antreprenori au lucrat anterior în con­sultanţă, iar în urmă cu mai bine de trei ani au înfiinţat bu­sinessul 7card, care le oferă an­ga­ja­ţilor posibilitatea de a intra cu acelaşi card la circa 200 de săli de sport din Bucureşti şi din prin­ci­pa­le­le oraşe din ţară. Astăzi, Andrei Creţu (34 de ani) şi Iulian Cîrciumaru (32 de ani) au circa 8.000 de abonaţi şi estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 2 milioane de euro, dublă faţă de anul anterior, potrivit zf.ro.

Iniţial sălile de sport au fost reticente pentru că plata se face la final de lună pe baza numărului de vizite înre­gistrate, nu în avans, aşa cum se practică în acest sector.

„Clienţii au acum acces la aproape 200 de săli de sport, de dans sau studiouri yoga. Ideea ne-a venit acum mai bine de trei ani când am început să semnăm con­tracte individuale cu mai multe săli pe care să le unim într-o reţea. Dacă eşti din Bucureşti şi ai o delegaţie în Cluj, ai acces şi la toate sălile din reţeaua noastră din Cluj”, explică Andrei Creţu, unul dintre fondatori.

Cookies