Doi studenți la Politehnică au creat o APLICAȚIE MOBILĂ pentru Android pentru NOAPTEA MUZEELOR 2015

de:
15 mai 2015
1 Afișari
Doi studenți la Politehnică au creat o APLICAȚIE MOBILĂ pentru Android pentru NOAPTEA MUZEELOR 2015

NOAPTEA MUZEELOR 2015, APLICAȚIE ANDROID. Doi studenți la Politehnică au creat o aplicație care nu conține reclame pentru a face mai ușoară viața bucureștenilor care vor să viziteze instituțiile culturale din Capitală de NOAPTEA MUZEELOR 2015.

„Observând că aplicația oficială pentru dispozitive mobile pentru Noaptea Muzeelor are multe reclame și este greu de folosit, am realizat o aplicație pentru acest eveniment, cu toate informațiile despre muzeele participante”, au declarat tinerii ingineri de la Politehnică.

NOAPTEA MUZEELOR 2015, APLICAȚIE ANDROID. Potrivit studenților, vizitatorii la NOAPTEA MUZEELOR ar trebui să fie informați, fără să li se impună o mulțime de reclame, și să aibă o modalitate simplă și rapidă prin care să găsească toate datele de care au nevoie.

Link-ul catre aplicația NOAPTEA MUZEELOR 2015, AICI.

Pentru fiecare muzeu participant la NOAPTEA MUZEELOR 2015, aplicația oferă informații precum: locația, programul, tarif (unde este cazul), adresa site-ului și evenimentele organizate.

f

CITEȘTE ȘI: RATB înfiinţează o linie specială de autobuz de NOAPTEA MUZEELOR, 16 MAI. TRASEUL LINIEI RATB 16 MAI

NOAPTEA MUZEELOR 2015, SÂMBĂTĂ, 16 MAI. Aflată la cea de-a 11-a ediție, Noaptea Muzeelor este parte a unui proiect cultural european, în cadrul căruia muzee din întreaga țară pregătesc evenimente și expoziții speciale și își prelungesc orele de vizite.Pentru a se alătura acestei inițiative, KFC își deschide porțile până dimineață, pentru cei care își doresc o gustare pe bune, după o noapte albă în oraș.

Cookies