Doi stâlpi au căzut în Bucureşti. Accidentele s-au ţinut lanţ

de:
02 dec. 2010
1 afișări
Doi stâlpi au căzut în Bucureşti. Accidentele s-au ţinut lanţ

Vremea vitregă supune Bucureştiul la chinuri pentru a doua zi la rând. Din cauza gheţii care a îngreunat cablurile de telefonie şi de internet pe care le sprijină, doi stâlpi din Piaţa Lahovari, din Sectorul 1, s-au înclinat periculos şi stau să cadă, transmite Realitatea TV. Nu există victime, însă cablurile care au ajuns la nivelul asfaltului au cauzat blocarea circulaţiei într-o zonă aglomerată a Capitalei. La faţa locului au apărut macarale care ridică şi mută maşinile parcate în această zonă ca să le ferească din calea stâlpilor care stau să se prăvălească.

Gheaţa n-a atacat doar stâlpii, ci s-a ocupat mai ales de asfalt, transformând Capitala într-un patinoar urban. În ultimele 24 de ore s-au petrecut 86 de tamponări care s-au soldat doar cu maşini avariate. Acestora li se adaugă şi 15 accidente dintre care două au fost grave, înregistrându-se doi răniţi grav. Celelalte 13 accidente au fost uşoare şi s-au soldat cu 13 răniţi uşor, informează Mediafax.

Potrivit Poliţiei, chiar dacă şoselele şi străzile s-au transformat în derdeluş, numărul accidentelor rutiere s-a menţinut în limite normale. În Bucureşti se petrec, în medie, 17-18 accidente în fiecare zi.

Cookies