ARHIVA B365

Doi români au fost RĂNIŢI într-un jaf ARMAT la un supermarket din Napoli

Magazinul unde s-a produs atacul, miercuri după-amiază, este situat la periferia oraşului şi aparţine lanţului de supermarket-uri ETE. Doi bărbaţi înarmaţi au pătruns în magazin şi au încercat să îl jefuiască, dar proprietarii s-au opus, scrie romaniatv.net.

A urmat o adevărată bătălie, în urma căreia zece persoane, inclusiv doi români, au fost rănite, potrivit presei italiene. Hoţii au ieşit la un moment dat din magazin, iar cei doi patroni au fugit după ei, cu maşina. În timpul urmăririi hoţilor, proprietarii magazinului au făcut un grav accident şi au ajuns la spital, cu răni serioase.

Iniţial, unele publicaţii italiene informau că atacatorii de la supermarket ar fi fost nişte carabinieri care se aflau în timpul liber. Alte publicaţii din Peninsulă, între care şi Corriere della Sera scriu că atacatorii nu erau carabinierii, ci, din contră, aceştia au intervenit în timpul jafului pentru a-i opri pe agresori şi că au fost şi ei răniţi în schimbul de focuri.

În urma acestui incident armat, patru persoane au fost rănite grav, incusiv patronii magazinului. Cei doi imigranţi români, scrie La Repubblica, sunt şi ei răniţi, dar nu grav şi s-ar afla la Spitalul Sarno.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button