Doi puști din București, reținuți pentru că ar fi furat zeci de tablete de la școală. Din 71 dispărute, doar 12 au fost recuperate

01 aug. 2023
197 Afișari
Doi puști din București, reținuți pentru că ar fi furat zeci de tablete de la școală. Din 71 dispărute, doar 12 au fost recuperate
Doi puști din București, reținuți pentru că ar fi furat zeci de tablete de la școală. Din 71 dispărute, doar 12 au fost recuperate | Sursa foto: Captură video/News.ro

Doi tineri au fost reținuti, fiind suspectați că au furat zeci de tablete de la Școala Gimnazială „George Bacovia” din Sectorul 4 al Capitalei. Până acum, anchetatorii au recuperat deocamdată doar 12 tablete.

Doi tineri sunt suspectați că au furat zeci de tablete de la Școala Gimnazială „George Bacovia” din Sectorul 4

Poliția Capitalei a transmis marți, 1 august, că pe data de 31 iulie au fost puse în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele a doi tineri de 18 și 21 de ani:

La data de 31 iulie 2023, poliţistii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 16 Poliţie au pus în aplicare două mandate de aducere, emise pe numele a doi bărbaţi, în vârstă de 18, respectiv 21 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de peste 100.000 de lei.

Sursa menționată mai sus a spus că poliţiștii din cadrul Secţiei 16 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 22-23 iulie 2023, din incinta unei școli din Sectorul 4, ar fi fost sustrase 71 de tablete.

în urma cercetărilor realizate, agenții de poliție au stabilit faptul că fapta ar fi fost săvârșită de către tânărul de 18 ani, care ar fi fost ajutat de celălalt tânăr în vârstă de 21 de ani.

Pe data de 31 iulie 2023, în baza mandatelor de aducere care au fost puse în aplicare, suspecții au fost depistați și conduși la audieri.

Din 71 de tablete furate, până acum au fost recuperate doar 12

Din cele 71 de tablete care ar fi fost furate, au fost recuperate 12, mai spune Poliția Capitalei:

De asemenea, în urma activităţilor specifice poliţieneşti, au fost recuperate 12 tablete din cele 71 pe care aceştia le-ar fi sustras. În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 16 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies