ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Doi polițiști din București au fost dați afară, dar ei au mai dat amenzi de vreo 20.000€. Cum? Simplu: și-au păstrat uniformele și-au ieșit hotărâți la șosea

Să mai ziceți că haina nu-l face pe om! Povestea asta e cu cei doi foști polițiști din București care au înșelat oameni de toți banii (20.000€, cum ziceam) e fix în ciuda proverbului. După ce au fost concediați, oamenii și-au păstrat uniformele și au ieșit pe străzi ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Adică au ieșit cu naturalețe la amendat.

Polițiștii concediați și-au păstrat uniformele, au furat plăcuțe de înmatriculare cu însemnele MAI și au decis să continue să furnizeze pe cont propriu “Siguranță și încredere”.

Cei doi foști polițiști din Capitală, care umblau cu un Logan alb cu numere de MAI, au “înțepat” bucureștenii (că altfel nu putem spune) cu „amenzi” de 20 de mii de euro!

După ce au rămas fără locuri de muncă, scrie Gândul, cei doi au continuat să facă pe poliţiştii, fiind îmbrăcaţi cu uniforme oficiale şi folosind chiar un autoturism Dacia Logan cu numere de înmatriculare ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Plăcuţe de înmatriculare fuseseră furate de la alte maşini de Poliţie, evident.

În ultimele luni, cei doi ar fi reușit să stoarcă de la victime peste 20.000 de euro din șpăgi, dar şi din amenzile pe care şoferii le plăteau pe loc.

Ghinionul a venit însă pentru ei zilele trecute, când adevărații polițiști au dat de ei în trafic, și i-au invitat să-și vadă fostul loc de muncă…dintr-un unghi mai puțin familiar lor, mai precis din spatele gratiilor secției 9.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button