Doi pisoiași cu ochi verzi își caută o familie. Bucureștenii care își doresc să adopte un animăluț, poate chiar două, îi găsesc langă Penny din Colentina

16 sept. 2023
391 Afișari
Doi pisoiași cu ochi verzi își caută o familie. Bucureștenii care își doresc să adopte un animăluț, poate chiar două, îi găsesc langă Penny din Colentina
Doi pisoiași cu ochi verzi își caută o familie. Bucureștenii care își doresc să adopte un animăluț, poate chiar două, îi găsesc langă Penny din Colentina. Sursa foto: Facebook/ Grupul Pisicarilor

Doi puișori de pisică așteaptă, cuminți, în vitrina unui magazin din Colentina ca cineva să vină să îi adopte. O bucureșteancă îi roagă pe oameni să facă o faptă bună și să le găsească o familie.

„Ia-mă acasă!”

Lângă supermarketul Penny din Colentina se află doi pui de pisică care își caută o casă. Momentan se află într-un chioșc cu haine second-hand, într-o cușcă, iar lângă este afișat, cu litere mari, mesajul „Ia-mă acasă!”.

O bucureșteancă le-a observat și fotografiat pe animăluțe, după care a postat imaginea pe pagina de Facebook „Grupul Pisicarilor”, unde i-a rugat pe oameni să le găsească o căsuță, dacă au această posibilitate:

Bună dragilor! Anunț pentru București!
Lângă Penny de pe Șoseaua Colentina nr. 27A (Sector 2) se află o baracă cu un SH, iar în acest SH am trecut și am găsit acești pisoiași tare drăgălași. Eu nu am posibilitatea de a lua unul acasă deoarece am deja 2 animăluțe.
Cine vrea să adopte unul dintre cei doi drăgălași, sau poate chiar pe amândoi, deoarece mă gândesc ca sunt frățiori, poate să treacă la adresa scrisă mai sus.
Sper să meargă doar oamenii cu suflet bun. Vă rog să îi luați doar dacă aveți posibilitatea de a îi îngriji si de a le oferi toată iubirea voastră, ca să nu ajungă pe stradă.”
Pisicuțele din Colentina
Pisicuțele din Colentina. Sursa foto: Facebook/ Grupul Pisicarilor

Postarea a fost văzută de către o tânără care a spus că magazinul respectiv îi aparține mamei sale și că, de-a lungul timpului, mai adăpostește animăluțe cărora, ulterior, le găsește familii:

Magazinul este al mamei mele, este un chioșc de hăinuțe second hand și, din când în când, lumea îi aduce pisoi mici, iar mama îi dă spre adopție. Până acum a găsit tuturor case bune, noi avem deja 9 pisicuțe salvate din stradă. Vă rog, cine poate face o faptă bună, să adopte.” (B. A.)

Inițial, pisoii ar fi fost luați de către un cuplu, dar, după mai puțin de o zi, au fost aduși înapoi. Astfel, încă se află la locație și așteaptă să își găsească o familie.

Te-ar putea interesa și:

Cookies