Doi minori au furat un scuter din faţa unui spital şi l-au vândut pe 50 de lei şi un calculator

de:
31 iul. 2012
1 Afișari
Doi minori au furat un scuter din faţa unui spital şi l-au vândut pe 50 de lei şi un calculator

În data de 30 iulie, poliţiştii au depistat doi minori, în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani, din Bucureşti, care au sustras un scuter din faţa unei unităţi medicale din sectorul 5, pe care l-au schimbat apoi cu un calculator şi suma de 50 de lei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cei doi minori se află în stare de reţinere.

Tot pe 30 iulie, poliţiştii au identificat un tânăr de 19 ani, suspect de săvârşirea mai multor furturi de autovehicule în Capitală. În noaptea de 12-13 iulie, acesta a furat, folosind chei potrivite, o Dacie 1300 din sectorul 6, pe care a condus-o apoi pe drumurile publice fără permis de conducere. Maşina a fost returnată proprietarului, iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului şi Judecătoriei Sectorului 6 cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au mai identificat doi spărgători de maşini ce au furat mai multe bunuri din diverse autovehicule, în valoare totală de aproape 10.000 de lei (2.200 de euro).  Cei doi hoţi, în vârstă de 26 şi respectiv 34 de ani, prădau autoutilitare sau dube staţionate în parcările complexelor comerciale, furând genţi în care se aflau bani sau telefoane mobile. Cei doi se află în arestul poliţiei, unul sub stare de reţinere, pentru complicitate la furt calificat, iar celălalt în stare de arest preventiv pentru furt calificat. 

Cookies