ARHIVA B365

Doi jurnaliști, ÎMPUȘCAȚI MORTAL ÎN DIRECT. Atacatorul a filmat totul VIDEO

UPDATE: Suspectul a fost identificat drept Vester Flanagan, 41 de ani, iar, potrivit autorităților, ar fi vorba despre un fost reporter al postului WDBJ7, concediat în urmă cu doi ani.

Atacatorul a fugit cu o mașină, dar a fost oprit de poliție după o urmărire pe autostrada 66 și s-a împușcat, au declarat oficiali pentru CNN.

După uciderea celor doi jurnaliști, cineva a postat pe un cont de Twitter și unul de Facebook imagini video ce păreau filmate chiar de atacator. Una din înregistrări arăta clar o armă în timp ce persoana care filma se apropia de reporteră.

ABC News a relatat că a primit un fax de 23 de pagini conținând un manifest de la cineva semnat Bryce Williams, document ce a fost predat anchetatorilor.

Bryce Williams este numele folosit de Flanagan ca reporter pentru WDBJ, a precizat compania. Tot acesta este și numele pe care erau deschise conturile de Twitter și Facebook pe care au fost postate imaginile de la locul atacului, și care au fost închise la scurt timp.

Directorul general al postului de televiziune WDBJ7 a aparut in direct pentru a le transmite telespectatorilor ca „Este o datorie foarte trista pentru mine sa va transmit ca Alison si Adam au murit in aceasta dimineata.”.

Criminalul a trimis postului de televiziune ABC un fax de 23 de pagini în care a prezentat motivele pentru care a recurs la acest gest. Actele au fost predate autorităţilor.

 

Reporteriţa Alison Parker, de 24 de ani, şi cameramanul Adam Ward, de 27 de ani, de la o staţie afiliată CBS, au fost ucişi cu un pistol în timp ce transmiteau în direct, pentru jurnalul de ştiri. Atacul a avut loc în cursul zilei de miercuri, în Virginia. O vastă operaţiune a poliţiei este în curs de desfăşurare, scrie romaniatv.net. 

Mai mult, în urma investigaţiilor s-a descoperit că cel care a tras este Vester Lee Flanagan II, un bărbat de 41 de ani, cunoscut sub numele de Bryce Williams, un fost prezentator al televiziunii respective. De asemenea, el a filmat momentul în care a tras în cei doi şi a postat totul pe Twitter. În cele din urmă, se pare că poliţia l-a descoperit, el fiind urmărit pe autostradă.

În imagini se vede cum bărbatul o ameninţă cu arma pe reporteriţă, însă nici ea, nici cameramanul nu îi dau atenţie. Asupra femeii au fost trase şapte gloanţe, patru dintre ele ajungându-i în corp. Femeia intervievată a fost de asemenea rănită, fiind dusă de urgenţă la spital.

Se pare că Vester a recurs la acest gest din cauza mai multor comentarii rasiste pe care cei doi jurnalişti i le-au adresat.

Imagini șocante! 

 

 


 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button