Doi inspectori ITM Bucureşti, sub urmărire penală după ce au luat mită ca să nu amendeze o firmă

de:
01 apr. 2014
0 Afișari
Doi inspectori ITM Bucureşti, sub urmărire penală după ce au luat mită ca să nu amendeze o firmă

La data de 31.03.2014, în urma unui denunţ formulat de N.D.E., administrator al S.C. L.P. S.R.L., procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu lucrători din cadrul D.G.P.M.B. – Serviciul de Investigare a Fraudelor, i-au surprins în flagrant pe suspecţii ROŞIORU ION şi MEŢLER CONSTANTIN, inspectori în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, în timp ce au primit cu titlu de mită suma de 3.000 lei pentru a nu aplica societăţii comerciale menţionate anterior o amendă în cuantum de 20.000 lei, pe motiv că a folosit la muncă o persoană căreia nu i-au fost întocmite forme legale de angajare, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

La data de 31.03.2014 Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de ROŞIORU ION şi MEŢLER CONSTANTIN şi luarea măsurii reţinerii pe o durată de 24 de ore.

În cursul zilei de azi inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Cookies