Doi inspectori de la Sectorul 6 au fost arestaţi pentru luare de mită

de:
16 apr. 2011
1 afișări
Doi inspectori de la Sectorul 6 au fost arestaţi pentru luare de mită

Maria Alina Călin şi Alexandrina Georgescu, inspectori la Direcţia Generală de Poliţie Locală – Serviciul Control şi Monitorizare a Stării Mediului şi Salubrizare (Primăria Sectorului 6 Bucureşti) sunt cercetate pentru luare de mită, potrivit unui comunicat al DNA, citat de NewsIn. Alături de ele este cercetat, în stare de libertate, şi inspectorul Gheorghe Daniel Dragomir din cadrul aceleiaşi instituţii.

Din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori a reieşit că, pe 12 aprilie, cei trei inspectori au pretins de la administratorul unei societăţi comerciale, denunţător în cauză, o sumă de bani pentru a nu sancţiona contravenţional respectiva societate pentru încălcarea normelor de protecţie a mediului şi gestionării deşeurilor.

Procurorii anticorupţie au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor două, iar sâmbătă Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor două inculpate. În cazul lui Gheorghe Dragomir s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile.

Cookies