Doi hoți au furat o jumătate de milion de euro, apoi au pierdut tot la păcănele. Păgubita, o lucrătoare sexuală în Olanda; ținea banii în seiful de la bloc din București

11 apr. 2023
1610 Afișari
Doi hoți au furat o jumătate de milion de euro, apoi au pierdut tot la păcănele. Păgubita, o lucrătoare sexuală în Olanda; ținea banii în seiful de la bloc din București
Doi hoți au furat o jumătate de milion de euro, apoi au pierdut tot la păcănele. Păgubita, o lucrătoare sexuală în Olanda; ținea banii în seiful de la bloc din București| Foto simbol; sursa:FreePik

Doi hoți, un el și-o ea, au  furat un seif cu jumătate de milion de euro dintr-un apartament de bloc din Sectorul 6, București. Acolo își ținea banii proprietara păgubită,  care este  lucrătoare sexuală în Olanda și era plecată la muncă în străinătate în momentul în care hoții au dat lovitura.

Hoții au folosit mai întâi o cheie, dar cheia s-a rupt în broască

Poliția Capitalei anunță că bărbatul și femeia suspectați că au furat 500.000 de euro din seiful din apartament au fost audiați azi. 

Surse judiciare citate de Hotnews spun că hoții știau de la o rudă a proprietarei locuinței că doamna e plecat la muncă în străinătate și apartamentul este gol de oameni, dar plin de bani. Așadar, au acționat “lla pont”

Înainte de a da lovitura, cei doi ar fi supravegheat zona o perioadă, după care au încercat să folosească o cheie, care s-a rupt în broască. Dar acest fail tehnic nu i-a descurajat și au trecut la rangă.

La percheziții, banii au fost de negăsit. Hoții au și avut ceva timp să-i cheltuiască

Lovitura a fost dată cu câteva luni în urmă, Mai exact, în noiembrie 2022, când polițiștii Secției 25 au fost sesizați că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un apartament din Sectorul 6, de unde ar fi furat un seif ce conținea aproximativ 500.000 de euro.

De-atunci și până azi, când polițiștii au făcut perchezițiile și când cei doi suspecți au fost reținuți, a trecut ceva vreme. Pentru că, din noiembrie și până acum, banii s-au evaporat. Suspiciunea ce mare e că bărbatul și femeia i-au jucat – și pierdut – la păcănele, plus alte distracții.

Cât despre proprietara de seif și apartament care a fost păgubită, tot sursele judiciare spun că este lucrătoare sexuală în olanda, plecată des cu treabă din București și din țară.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies