Doi hoți specializați în furtul din sedii de firme, arestați recent. Unde au dat ultima lovitură

15 iun. 2021
77 Afișari
Doi hoți specializați în furtul din sedii de firme, arestați recent. Unde au dat ultima lovitură

Doi bărbaţi suspectaţi că au pătruns prin escaladare în sediile mai multor firme din Bucureşti, de unde au sustras în total suma de 67.000 lei, au fost prinşi de poliţişti marți.

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale – Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare marţi patru mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi două mandate de aducere emise pe numele a doi hoți, într-un dosar privind săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat.

Cei doi hoți, lovituri de zeci de mii de lei

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, în data de 19 mai, a fost sesizat faptul că persoane necunoscute, prin escaladare, au pătruns în sediile mai multor firme, aflate în aceeaşi clădire, de unde au sustras casete de valori, prejudiciul fiind de aproximativ 12.000 lei.

Ulterior, o altă societate comercială a reclamat, la finele lunii mai, furtul sumei de 55.000 de lei, dintr-o casă de valori. Poliţiştii susţin că au probe care atestă faptul că în ambele situaţii în sediile firmelor ar fi pătruns doi bărbaţi, de 28 şi 39 de ani.

Cei doi bărbaţi au fost prinşi marţi şi conduşi pentru audieri la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, ulterior fiind dispusă măsura reţinerii.

Cookies