ARHIVA B365

Doi hoţi din locuinţe, prinşi de poliţiştii bucureşteni

În fapt, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Secţiei 9 Poliţie, efectuând verificări pe linia infracţiunilor de furt, au reuşit identificarea şi prinderea celor două persoane, suspectate că ar fi sustras bunuri din două imobile situate Sectorul 2 al Capitalei.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 9 au constatat faptul că suspecţii, în noaptea de 16/17 august a.c. şi în ziua de 25 septembrie a.c., ar fi pătruns în două imobile din Sectorul 2 al Capitalei, de unde ar fi reuşit să sustragă, prin forţarea sistemelor de asigurare, o bicicletă, mai multe bunuri electrocasnice şi obiecte de uz casnic.

Prejudiciul produs prin comiterea celor doua fapte se ridică la peste 1.000 de lei, fiind recuperat în parte de poliţiştii bucureşteni.

Cercetările sunt continuate în acest caz de judiciariştii Secţiei 9 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button