Doi hoți care acționau în autobuze au fost prinși de polițiști

de:
17 mart. 2013
0 Afișari
Doi hoți care acționau în autobuze au fost prinși de polițiști

Astfel, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 15.00, judiciariştii bucureşteni din cadrul sectorului 3, au prins în flagrant un bărbat ce i-a sustras unei tinere un telefon mobil. Acesta, profitând de neatenţia tinerei, în timp ce aceasta se afla într-un mijloc de transport în comun, i-a sustras din buzunar telefonul mobil.

După comiterea faptei, bărbatul a încercat să părăsească mijlocul de transport în comun, fapt pentru care poliţiştii bucureşteni au intervenit prompt, suspectul fiind prins imediat şi condus apoi la cea mai apropiată secţie de poliţie pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, în aceeaşi zi, în jurul orei 11.50, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul sectorului 4, au prins în flagrant un bărbat, imediat după ce acesta profitând de neatenţia părţii vătămate, a sustras un geamantan dintr-o staţie de transport în comun.

Poliţiştii Capitalei au reuşit recuperarea bunurilor sustrase, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, acestea fiind restituit părţilor vătămate.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii bucureşteni, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, cei în cauză urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 

Cookies