ARHIVA B365

Doi fraţi au investit 100.000 de euro într-un restaurant din Capitală după ce s-au întors de pe vas

Tudor Ivan şi fratele său, George Ivan, au pus bazele restaurantului Ivan’s Grill în 2011, în zona Arenei Naţionale din Bucureşti, în care au investit peste 100.000 de euro. Anterior, cei doi şi soţiile lor au lucrat împreună pe vase de croazieră, potrivit businessmagazin.ro.

„Ce aplic din ce am învăţat pe vasele de croazieră este că stau foarte mult de vorbă cu clienţii, încerc să le fiu prieten, să ţin cont de părerile lor culinare şi să încerc să nu îi las să plece niciodată nefericiţi. În plus, fiind şi aici un volum de muncă mare, atunci când apar mici incidente, trebuie să fiu aici, la fel ca pe vapor”, explică Tudor Ivan, managerul restaurantului Ivan’s Grill.

De la deschidere şi până în prezent, restaurantul a înregistrat creşteri anuale ale veniturilor de 20-30%.

„Am pornit de la şase angajaţi şi am ajuns la 30 cu care lucrăm în continuare cot la cot, eu pe partea de servire şi fratele meu în bucătărie, atunci când este nevoie”, spune Tudor Ivan.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe, anul trecut compania Ivan Delivery SRL – care administrează restaurantul Ivan’s Grill – a avut o cifră de afaceri de 1,3 milioane de lei şi un profit net de 13.000 de lei.

Continuarea pe businessmagazin.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button