ESENTIAL

Doi consilieri din Primăria Capitalei au câte şase case fiecare

Potrivit clasamentului întocmit de money.ro, cei doi consilieri ai Primăriei Bucureşti se află pe locul doi în top în privinţa numărului de imobile deţinute, după Daniel Laurenţiu Mitrea din Prahova.

Conform declaraţiei de avere, Doru Mihai Giugula – liderul consilierilor PSD din CGMB, are două apartamente în Bucureşti, trei case de locuit din care două în Capitală şi una în Ilfov, la care se adaugă o casă de vacanţă în Prahova. Cele şase imobile aflate în proprietatea lui Giugula se desfăşoară pe o suprafaţă de 1.750 de metri pătraţi. Valoarea de impozitare a caselor se apropie de 2 milioane euro, acestea fiind achiziţionate între anii 1995 şi 2007.

Consilierul general al Capitalei are datorii de 800.000 euro, după cum se specifică în declaraţia de avere, veniturile obţinute în cursul anului 2009 fiind de 20.000 lei de la CGMB şi ATOP, 1,5 milioane lei din activitatea de avocatură şi 84.000 de euro din chirii.

Carmen Nemeş deţine, potrivit documentului postat pe pagina de internet a Primăriei Capitalei, patru apartamente din care trei în Bucureşti şi unul în Sinaia, plus două case de locuit, ambele intrate în proprietate anul trecut. Aceasta nu a menţionat însă şi câţi bani a plătit pentru cele şase imobile dobândite, la fel cum a refuzat să declare veniturile obţinute din indemnizaţia de la CGMB pe parcursul anului 2009, menţionând doar „conform fişei fiscale”. Carmen Nemeş a precizat la rubrica venituri realizate din activitatea juridică a cabinetului de avocatură suma de 19.808 lei în anul 2009 la care se adaugă încă 12.000 lei din partea soţului.

Familia Nemeş susţine că are datorii în cuantum de 100.000 euro la o persoană fizică.

Vezi pe money.ro câte case are ocupantul locului I.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button