Doi bucureşteni, care au adus în ţară peste 100 de kilograme de droguri, prinşi de DIICOT

de:
25 mart. 2011
0 Afișari
Doi bucureşteni, care au adus în ţară peste 100 de kilograme de droguri, prinşi de DIICOT

Marfa, găsită asupra celor doi infractori, este evaluată la peste 20.000 de euro, notează Mediafax. Poliţiştii antidrog din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au anunţat, vineri, desfiinţarea unei reţele de traficanţi de stupefiante, coordonată de cei doi bucureşteni.

Cei doi suspecţi au fost prinşi de ofiţeri în flagrant delict, în noapte a de joi spre vineri, în Piaţa Victoriei din Capitală. Liderii reţelei aveau asupra lor 4,3 kilograme de haşiş pe care le introduseseră în ţară în aceeaşi zi.

Cercetările făcute de poliţiştii DIICOT arată că, în ultimii trei ani, bucureştenii au cumpărat din Maroc 100 de kilograme de haşiş, pe care le-au introdus în ţară şi le-au vândut pe piaţa neagră. Suspecţii au fost duşi la sediul DIICOT Bucureşti pentru audieri şi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă. Ei vor fi prezentaţi magistraţilor Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru trafic internaţional de droguri de risc.

Ofiţerii BCCO Bucureşti – Serviciul Antidrog vor continua ancheta în acest caz pentru a deconsipra întreaga reţea.

Cookies