Doi bucureșteni au blocat complet accesul pe o stradă din oraș. Au lăsat mașinile în așa fel încât, practic, te obligă să o iei pe interzis. „Și fără numere în geam!”

26 apr. 2023
6569 Afișari
Doi bucureșteni au blocat complet accesul pe o stradă din oraș. Au lăsat mașinile în așa fel încât, practic, te obligă să o iei pe interzis. „Și fără numere în geam!”
Doi bucureșteni au blocat complet accesul pe o stradă din oraș. Au lăsat mașinile în așa fel încât, practic, te obligă să o iei pe interzis. „Și fără numere în geam!” | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

O stradă din București a fost complet blocată de mașinile parcate neregulamentar. Pentru a putea trece de acest „obstacol” singura soluție era să mergi pe interzis.

Bucureșteanul care nu a putut trece ce cele două vehicule, a fotografiat parcarea inedită și i-a taxat pe șoferii respectivi.

O stradă din București, complet blocată de mașinile parcate în drum

Mașinile parcate neregulamentar au devenit un lucru obișnuit în București. Șoferii nu țin cont de pietoni sau de ceilalți participanți la trafic, lăsând mașinile în mijlocul drumului, pe treceri sau pe trotuar.

O astfel de parcare a fost întâlnită marți, 25 aprilie 2023, de un bucureștean în drumul său. Șoferul s-a trezit că nu are pe unde trece, deoarece două mașini parcate neregulamentar, una în drum și alta la bordură, blocau accesul pe strada respectivă.

Bărbatul a fotografiat cele două mașini care blocau strada respectivă și a postat imaginile pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un Bou București”. Iată mesajul lăsat de acesta:

Se dă următoarea speță: Sens unic – dacă mă duc pe interzis rămân fără carnet. De trecut, eu nu trec prin dreapta. Sun la poliție? Măcar de aveau numere de telefon în geam.

Mașini parcate în mijlocul drumului pe o stradă din București
Mașini parcate în mijlocul drumului pe o stradă din București | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Postarea a strâns zeci de reacții și comentarii

Postarea făcută pe rețeaua de socializare a strâns zeci de reacții și mai multe comentarii de la cei înscriși în respectivul grup. Autorul postării este încurajat de bucureșteni să sune la poliție sau să trimită fotografiile prin e-mail:

  • „Chemi locala să o ridice. Urâte sensuri au făcut în spate pe toate străduțele alea.”
  • „Sună la poliție, nu sta pe gânduri.”
  • „Poze pe mail la Poliția Locală de sector, cu adresă.”
  • „Așa se parchează acolo mereu începând cu orele serii. Oricum nu tine nimeni cont de sensurile unice prin spatele blocurilor. Te întâlnești zilnic cu alte mașini, curieri și mașina de gunoi.”

Din fotografie se poate observa că, indiferent de mașina pe care o conduci, îți este imposibil să treci printre cele două vehicule parcare neregulamentar în spatele blocurilor.

Cookies