ARHIVA B365

Doi bărbaţi, urmăriţi internaţional, prinşi de poliţiştii români

În urma cooperării polițienești cu autorităţile din Elveţia, doi bărbaţi, urmăriţi internaţional pentru comiterea de infracţiuni la regimul drogurilor şi contra proprietăţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe teritorilul României, anunţă IGPR, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

La data de 1 martie a.c., în urma cooperării internaţionale dintre poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov şi autorităţile judiciare din Berna – Elveţia a fost identificat un bărbat de cetăţenie germană, în vârstă de 38 de ani, care era căutat în vederea arestării, pentru comiterea de infracţiuni la regimul drogurilor.

În urma schimbului de date şi informaţii suplimentare prin intermediul Biroului Naţional Interpol din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, ieri, bărbatul a fost identificat în incinta Aeroportului Internaţional Otopeni de către poliţişti de frontieră.

Acesta urmează a fi prezentat la Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Bucureşti, în vederea demarării procedurilor de extrădare către autorităţile elveţiene.

La aceeaşi dată, în urma schimbului de date şi informaţii prin intermediul Biroului Naţional SIRENE din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi autorităţile judiciare din Elveţia, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au identificat un bărbat, de cetăţenie moldoveană, în vârstă de 29 de ani, ce era căutat în vederea arestării pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii.

Acesta urmează a fi prezentat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi în vederea demarării procedurilor de predare către autorităţile judiciare din Elveţia.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button