Doi bărbaţi, tâlhăriţi şi bătuţi, în propria maşină, pe o stradă din Sectorul 4

de:
26 iun. 2013
0 afișări
Doi bărbaţi, tâlhăriţi şi bătuţi, în propria maşină, pe o stradă din Sectorul 4

Poliţiştii au fost înştiinţaţi, prin apelul la 112, că pe o stradă din Sectorul 4 are loc o altercaţie între două familii care locuiesc în zonă. Imediat după primirea apelului, agenţii de siguranţă publică ai Secţiei 16 Poliţie s-au deplasat la locul faptei unde au constatat faptul că pe stradă nu este în desfăşurare niciun scandal şi nu au mai găsit nicio persoană care să fi fost implicată în conflictul sesizat.

La scurt timp de la sesizarea incidentului, la sediul Secţiei 16 Poliţie, s-au prezentat doi bărbaţi, cu vârste de 40, respectiv 52 de ani, care au sesizat faptul că, în timp ce se deplasau cu autoturismul pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei, au fost agresaţi fizic de mai multe persoane.

Agresiunea s-ar fi produs pe fondul unui conflict mai vechi între persoanele implicate, din cauza unei locuinţe pe care agresorii doreau să o achiziţioneze, fiind însă refuzaţi de familia unuia dintre cei doi bărbaţi.

De asemenea, una din părţile vătămate a precizat faptul că, după ce ar fi fost agresat fizic, unul dintre suspecţi i-ar fi sustras din autoturismul cu care se deplasa, un portofel ce conţinea suma de 1.000 de lei.

Cercetările sunt continuate în acest caz de poliţiştii Secţiei 16, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, urmând să fie propuse măsuri în consecinţă, în funcţie de modul în care a participat fiecare persoană implicată în eveniment.

Totodată, se desfăşoară investigaţii pentru identificarea şi depistarea tuturor persoanelor implicate.

Cookies