Doi bărbați și două femei care furau catalizatoare auto din Sectorul 5 au fost reținuți

30 apr. 2021
185 Afișari
Doi bărbați și două femei care furau catalizatoare auto din Sectorul 5 au fost reținuți

Doi bărbați și două femei care furau catalizatoare auto din Sectorul 5 au fost reținuți. Prejudiciul estimat se ridică la suma de 8.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut doi bărbați și două femei care furau catalizatoare auto din Sectorul 5. Aceștia, cu vârste cuprinse între 21 şi 40 de ani, sunt bănuți de furtul mai multor catalizatoare de la autoturisme parcate pe raza Sectorului 5.

În urma probatoriului administrat, în sarcina celor patru persoane s-a stabilit că în perioada 08 februarie – 25 februarie a.c., bărbatul de 30 de ani, cu sprijinul bărbatului de 32 de ani şi al celor două femei, ar fi sustras catalizatoarele de la trei autoturisme parcate pe raza sectorului 5, prejudiciul fiind estimat la suma de 8.000 de lei.

De asemenea, la data de 27 februarie., bărbatul de 30 de ani ar fi încercat să sustragă catalizatoarele de la o maşină parcată pe raza aceluiaşi sector, moment în care a fost prins şi imobilizat. În cursul zilei de 27 februarie, cel în cauză a fost reţinut, ulterior faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat, cu cei în cauză sub măsura controlului judiciar.

Cookies