ARHIVA B365

Doi bărbaţi dispăruţi în Sectorul 6

Tudor Mihai, în vârstă de 30 de ani, a dispărut pe 16 noiembrie, în jurul orei 16:00, de la locul său de muncă din str.Valea Lungă. Tânărul, care a dispărut în Sectorul 6, are 1,65 m înălţime, greutatea de 65 kg, ten deschis, ochi căprui, faţă ovală, păr castaniu, o cicatrice pe spate provenită în urma unei operaţii de hernie de disc şi una pe abdomen în urma operaţiei de apendicită. La data dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat cu geacă din fâş de culoare albastră, pantaloni reiaţi albaştri şi era încalţat cu adidaşi negri.

Pe 24 octombrie a dispărut din faţa Policlinicii Regie din Sectorul 6 Bucureşti un alt bărbat, Oprea Ion, în vârstă de 42 de ani, cu înălţimea de 1,70 m, 65 kg greutate şi constituţie astenică. Persoana dispărută are tenul deschis, ochii căprui, faţa ovală, părul şaten, şi este bolnav psihic. La data dispariţiei, el era îmbrăcat cu geacă din fâş de culoare albastră, pantaloni de stofă de culoare gri, cămaşă gri cu pătraţele albastre şi era încălţat cu pantofi negri.

Cei care l-au văzut pe unul dintre cei doi bărbaţi sau pot oferi detalii cu privire la unul dintre cei dispăruţi sunt rugaţi să anunţe Serviciul Dispecerat din cadrul Poliţiei Capitalei, apelând numărul de urgenţă 112, sau să sune la numărul de telefon 021.311.20.21, interior 29787.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button