Doi bărbaţi din Bucureşti au violat o fată de 16 ani care era beată şi drogată

19 mart. 2021
916 afișări
Doi bărbaţi din Bucureşti au violat o fată de 16 ani care era beată şi drogată

Doi bărbaţi din Bucureşti au violat o fată de 16 ani care era beată şi drogată. Agresorii au fost depistați și tirmiși în judecată.

Doi bărbaţi din Bucureşti au violat o fată de 16 ani care era beată şi drogată. Fapta, care s-a petrecut anul trecut, în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, le-a adus celor celor doi acuzațiile de viol, lovire sau alte violenţe, furt, răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei şi influenţarea declaraţiilor.

Conform anchetatorilor, unul dintre făptași era iubitul fetei, acesta lovind-o pentru ca ea să nu alerteze vecinii.

Au violat o fată de 16 ani care era beată şi drogată. Apoi i-au vândut lănțișorul de aur

Conform anchetatorilor, fapta s-a petrecut în dimineaţa zilei de 26 decembrie 2020, într-un apartament din Sectorul 1. Tânăra în vârstă de 16 ani, care era beată şi drogată, a fost obligată de unul dintre suspecţi să întreţină relaţii sexuale cu el, iar cel de-al doilea, care era iubitul fetei, a agresat-o pentru ca aceasta să nu alerteze vecinii.

„Persoana vătămată, în vârstă de 16 ani, în timp ce dormea, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor, a întreţinut relaţii sexuale orale, fără a putea să-şi exprime voinţa, cu un inculpat în vârstă de 27 de ani. Inculpatul a beneficiat de ajutorul celui de-al doilea inculpat, iubit al persoanei vătămate, care a agresat-o fizic pentru a nu alerta vecinii. Ulterior, după ce inculpatul a aflat că persoana vătămată a sesizat organele de urmărire penală, a făcut presiuni morale şi fizice asupra acesteia pentru a-şi schimba declaraţiile date în cauză, în scopul de a scăpa de răspunderea penală”, au notat procurorii în rechizitoriu.

În aceeaşi zi, unul dintre bărbaţi a găsit lanţul de aur al fetei, pe care l-a vândut în ziua următoare, deşi ştia că este al ei.

Dosarul va fi înscris pe rolul Judecătoriei Sectorului 1.

Cookies