Doi bărbați din București au plănuit să îl omoare „accidental” pe un al treilea și i-au tăiat frânele de la mașină

23 iun. 2022
4001 afișări
Doi bărbați din București au plănuit să îl omoare „accidental” pe un al treilea și i-au tăiat frânele de la mașină
Doi bărbați din București au plănuit să îl omoare „accidental” pe un al treilea și i-au tăiat frânele de la mașină. Sursa foto: Pixabay

Doi bărbați din București au fost arestați preventiv, după ce au plănuit să-l omoare pe un al treilea, în mod „accidental”: inculpații au tăiat frânele de la mașină, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Doi bărbați din București au tăiat frânele de la mașina unui alt bărbat

Parchetul de pe lângă Tribunalul București anunță că, miercuri, la data de 22 iunie 2022, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați.

Au fost reținuți inculpatul D.C. sub aspectul infracțiunii de tentativă de omor calificat și inculpatul C.O. sub aspectul infracțiunii de complicitate la tentativă de omor calificat.

Oamenii legii au constatat, din probele administrate până în acest moment, că inculpații au avut un plan bine pus la punct.

Mai exact, în noaptea de 8 spre 9 mai 2022, în jurul orei 00:19, pe fondul unei relații conflictuale, cei doi bărbați din București s-au gândit să-l omoare „accidental” pe un al treilea și i-au tăiat frânele de la mașină. Persoana vătămată locuia în Sectorul 5 al Capitalei.

„(…) pe fondul unei relaţii conflictuale dintre inculpatul C.O. şi persoana vătămată N.G., inculpatul D.C. s-a deplasat cu autoturismul marca Mercedes S Klasse, condus de celălalt inculpat, la imobilul din Sectorul 5, unde locuia persoana vătămată şi, folosind un instrument tăietor, a secţionat cu intenţie racordurile de frână de la sistemul frânare faţă al autoutilitarei marca VW, utilizată de aceasta, cu scopul de a-i suprima viaţa prin provocarea unui accident de circulaţie”, precizează PTB într-un comunicat de presă.

Arest preventiv

Miercuri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a fost sesizat pentru luarea măsurii de arest preventiv a celor doi inculpați pe o durată de 30 de zile. Ulterior, propunerea a fost admisă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti continuă cercetările, potrivit informațiilor oficiale transmise de Parchet.

Cookies