ȘTIRI

Doi bărbaţi care jefuiau bătrâni pe stradă, prinşi de poliţiştii bucureşteni

Joi, 5 februarie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat şi prins doi bărbaţi, în vârstă de 42, respectiv 21 de ani, bănuiţi de săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie, pe raza sectorului 1, informează un comunicat de presă al poliţiştilor.

La data de 31 ianuarie a.c., poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 57 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 1, doi bărbaţi necunoscuţi au deposedat-o, prin smulgere, de geantă şi portofel.

De asemenea, la data de 1 februarie a.c., un bărbat, în vârstă de 85 de ani, a sesizat faptul că a fost deposedat de geanta personală, prin imobilizare şi lovire, de către două persoane necunoscute, în timp ce se afla la intrarea în scara unui bloc.

În urma efectuării verificărilor şi valorificării informaţiilor obţinute, au fost identificaţi şi depistaţi doi bărbaţi, în sarcina cărora au fost reţinute cele două fapte.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button