Doi bărbați au vrut să intre cu arme albe în Palatul Parlamentului din București. Unul dintre ei a spus în timpul controlului că acasă are și o „grenadă”

12 mai 2023
197 afișări
Doi bărbați au vrut să intre cu arme albe în Palatul Parlamentului din București. Unul dintre ei a spus în timpul controlului că acasă are și o „grenadă”
Doi bărbați au vrut să intre cu arme albe în Palatul Parlamentului din București. Unul dintre ei a spus în timpul controlului că acasă are și o „grenadă”. Sursa foto: Digi24

Doi bărbați au încercat să intre cu arme albe, respectiv cuțite tip briceag și un box metalic, în Palatul Parlamentului. Polițiștii i-au condus pe aceștia la audieri.

Bărbații urmau să participe la o conferință dedicată revoluționarilor

Conform Digi24, doi bărbați de 71 și 74 de ani au fost prinși cu arme albe ( un box metalic și cuțite tip briceag) la intrarea în Palatul Parlamentului. Cei doi urmau să participe la o conferință dedicată revoluționarilor.

Ulterior, bărbații au fost duși la audieri. Enervat de controlul de la intrarea în Parlament, unul dintre bărbați a afirmat că acasă are o și o „grenadă”. Polițiștii continuă verificările în acest caz.

Întâmplarea s-a petrecut vineri, 12 mai 2023.

„La data de 12.05.2023 , Sectia 17 Politie a fost sesizata de ASP Galiceanu cu privire la faptul ca la intrarea C1 in Palatul Parlamentului lucratorii din cadrul SPP, în urma controlului de securitate, au găsit obiecte interzise la deținere asupra numiților P.A.,  un box metalic, respectiv Ț.F., două cuțite tip briceag.” se arată într-un comunicat transmis de Poliție

Cei doi urmau să participe la Conferința Națională Pentru Demnitatea Revoluționarilor din Decembrie 1989. Aceasta se defășura în incinta Palatului Parlamentului, în sala „Nicolae Iorga”.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul subunității, unde urmează să fie preluate pentru stabilirea situatiei de fapt. Ultima persoana a facut afirmatia, iritat fiind de control, ca si acasa detine o ,,grenada”. Continuam verificarile”, a transmis Poliția.

Bărbaților li s-au deschis dosare penale pentru port sau folosire de obiecte periculoase.

Te-ar putea interesa și:

Cookies