Doi bărbați au sustras portofelul din geanta unei femei în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun din București. Au fost prinși de polițiști și arestați preventiv

10 sept. 2023
404 Afișari
Doi bărbați au sustras portofelul din geanta unei femei în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun din București. Au fost prinși de polițiști și arestați preventiv
Doi bărbați au sustras portofelul din geanta unei femei în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun din București. Au fost prinși de polițiști și arestați preventiv | Foto simbol: Freepik

Doi bărbați au profitat de neatenția unei femei, și, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun din București, i-au sustras portofelul din geantă. Poliția Capitalei trage un semnal de alarmă în privința acestor cazuri și le oferă bucureștenilor sfaturi care să-i ajute să evite astfel de situații.

Doi bărbați au fost prinși după ce ar fi furat mai multe portofele

Doi bărbați, în vârstă de 51, respectiv 55 de ani, au sustras portofelul unei femei din geantă în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun.

Victima a rămas fără acte și fără cardurile bancare. Cei doi bărbați nu au ezitat și i-au folosit cardurile femeii vătămate.

Bărbații au pus în aplicare acest plan de cinci ori la rând.

Au fost prinși, în cele din urmă, de agenții de la Brigada de Poliție pentru Transport Public. Iată ce a transmis Poliția Capitalei vineri, 7 septembrie:

Au crezut, probabil, că pot face asta mult și bine, însă colegii noștri de la Brigada de Poliție pentru Transport Public i-au prins. Acum sunt în arest preventiv.

Polițiștii au oferit și câteva sfaturi pentru a evita astfel de cazuri ori de câte ori bucureștenii au treabă prin oraș sau pur și simplu decid să facă o plimbare:

  • Nu te plimba cu bunuri de valoare la vedere;
  • Asigură-te că ai geanta închisă, iar telefonul ar fi bine să nu stea în buzunarul exterior al genții și nici în buzunarul de la spate al hainelor;
  • Nu te îndrepta spre zonele întunecate, unde nu sunt nici oameni, nici alte clădiri sau zone de interes în jur;
  • Asigură-te că ai închis mașina atunci când ai parcat;
  • Nu purta discuții personale lângă persoane necunoscute;
  • Chiar dacă ești atent la propriile gânduri, fii atent și la oamenii din jurul tău.

Iar dacă observi ceva ilegal sau nepotrivit, nu ezita să ceri ajutorul. Suntem la un telefon distanță, asta dacă nu vezi un coleg de-al nostru în preajma ta!

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies