ARHIVA B365

Doi bărbați au jefuit un francez și au forțat o femeie să vină cu ei. Sunt acuzați și de proxenetism

Polițiștii au fost sesizaţi marţi, de un francez, că, în timp ce se afla în faţa unui bloc din sectorul 6, doi bărbaţi l-ar fi agresat şi ar fi forţat-o pe femeia care era cu el să se urce într-o maşină şi să plece cu ei. Bărbatul a constatat și că îi lipseşte o agendă în care avea 600 de Euro, paşaportul şi alte documente.

Autoritățile au reuşit să-i prindă pe ce doi bărbaţi,vineri, dar și pe o femeie, care i-ar fi îndemnat pe aceștia să comită infracțiunea.

Agresorii au imobilizat femeia prin folosirea forţei, au urcat-o în autoturism şi au condus-o într-un imobil din judeţul Ilfov, unde au privat-o de libertate până în data de 7 februarie.

În aceleaşi împrejurări, prin exercitarea de violenţe şi ameninţări, cei doi suspecţi l-au deposedat pe cetăţeanul străin, care intervenise în sprijinul femeii, de o agendă în care avea documente de identitate şi suma de aproximativ 600 de Euro.

Extinzând cercetările, polițiștii au aflat că, din anul 2009 şi până în prezent, femeia care i-ar fi îndemnat pe cei doi la comiterea faptelor i-ar fi închiriat femeii lipsite de libertate un apartament în sectorul 6. Verificările au relevat faptul că apartementul i-a fost pus la dispoziţie femeii în vederea practicării de raporturi sexuale contra unor sume de bani cu diverse persoane, pe care aceasta le cunoştea prin intermediul internetului. Sumele de bani pe care aceasta le obţinea erau încasate în totalitate de proprietara apartamentului, în schimbul asigurării principalelor mijloace de existenţă.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal, proxenetism şi instigare la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, cu cei trei suspecţi în stare de arest preventiv.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button