Doi bărbați au jefuit un bătrânel imobilizat la pat din București. I-au smuls firul de oxigen și i-au furat telefonul

15 iul. 2022
386 Afișari
Doi bărbați au jefuit un bătrânel imobilizat la pat din București. I-au smuls firul de oxigen și i-au furat telefonul
Doi bărbați au jefuit un bătrânel imobilizat la pat din București. I-au smuls firul de oxigen și i-au furat telefonul. Imagine simbol: Pexels

Doi bărbați au intrat peste un bătrânel imobilizat la pat din București și l-au jefuit. Înainte să-i fure telefonul, cei doi i-au smuls firul de oxigen care îl ajuta să respire. Oamenii legii au deschis dosar penal.

Doi bărbați au jefuit un bătrânel imobilizat la pat din București

Doi bărbați (32 și 35 de ani) au intrat în casă peste un bătrânel din București. Cei doi i-au smuls firul de oxigen care îl ajuta să respire și i-au furat telefonul, potrivit declarațiilor făcute de surse judiciare pentru g4media.ro.

Oamenii legii au anunțat că au deschis dosar penal pentru tâlhărie calificată, conform unui comunicat de presă.

Bătrânelul era imobilizat la pat, dar a reușit cumva să ajungă la un vecin și să ceară ajutorul autorităților.

Cei doi bărbați au fost reținuți și după perchezițiile domicilare desfășurate de polițiști au fost arestați.

Tâlhărie calificată

Joi, 14 iulie, mai mulți polițiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de percheziție la domiciliu, în Capitală, într-un dosar de tâlhărie calificată.

Polițiști din cadrul Secției 3 au declanșat cercetările la data de 4 iulie, atunci când au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în locuința sa, din Sectorul 1, a intrat o persoană care i-a smuls telefonul din mână, după care a fugit.

Cei doi bărbați au fost identificați, iar în sarcina lor s-a stabilit că, la data de 4 iulie 2022., în jurul orei 20:30, bărbatul de 35 de ani, ajutat de celălalt individ (care ar fi „ținut de șase” ), ar fi pătruns în casa bătrânului, apoi, profitând de vârsta și de starea de sănătate, i-ar fi smuls din mână telefonul mobil, apoi ar fi părăsit locuința.

„La data de 14 iulie, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în Capitală.

Cei doi bărbați au fost depistați și conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, au fost reținuți. Ulterior, față de aceștia a fost dispusă măsura arestării preventive”, transmite Poliția Capitalei, conform sursei citate.

Cookies